Word Winstmagneet Reseller.
Start vandaag met bouwen.

White label CMS, handleidingen en succes strategieen om direct toe te passen voor je klant. Combineer met je eigen diensten. Volledige technische ontzorging. Maandelijkse inkomsten.

 

Waarom samenwerken?

Werken met een Winstmagneet Website of Webshop betekent volledige ontzorging op het gebied van techniek, veiligheid en vindbaarheid voor je klanten. Iedere maand worden er updates vrijgegeven waarmee de website steeds beter wordt.

  • Zekerheid; altijd een up-to-date website.
  • Veiligheid; altijd goede beveiliging tegen virussen, malware en hackers.
  • Professioneel; je klant krijgt een hoogwaardige online uitstraling.

Voor wie?

Het Winstmagneet reseller programma is geschikt voor ondernemers die een website of webshop willen toevoegen aan hun diensten pakket, om vervolgens hun eigen diensten hierop aan te bieden.

Een tekstschrijver die website teksten schrijft. Een grafisch ontwerper die websites ontwerpt maar geen technische kennis heeft. Een business coach die zijn klant helpt om online te groeien, maar zelf geen website bouwer is. Erg handig om je klanten een opstap te geven naar je eigen diensten!

Combineer je diensten met ons platform

Ben je tekstschrijver, grafisch ontwerper of business coach en wil je klanten ook online ondersteunen? Met de zekerheid voor je klant dat alles in orde is?

 

Tarieven als reseller

Voor jou als reseller hebben we een speciaal tarief. Je kunt ervoor kiezen om dit bedrag 1-op-1 door te rekenen naar je klant. Je kunt ook kiezen om te upsellen met je eigen diensten.

Winstmagneet Website

€ 44,-

Per maand, excl. btw.
  • Upsellen met je eigen diensten
  • Professioneel design
  • Veilig tegen hackers
  • White-label
Reseller worden!

Geld verdienen als reseller

Als reseller krijg je € 25,- excl. btw per maand korting op een Winstmagneet Website of Webshop met Ledenclub. Deze korting kun je in de vorm van projectmanagement verrekenen met je klant.

Je kunt je eigen diensten implementeren in ons platform. Hierbij kun je denken aan teksten schrijven, social media, zoekmachine optimalisatie, business coaching en meer.

Je eigen diensten kun je op maandbasis aanbieden aan je klanten. Zo heb je een complete oplossing voor je klant!

Heb je interesse om reseller te worden. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis gesprek.

Winstmagneet Reseller worden