Webshop en Website tool voor échte ondernemers

Lidmaatschap websites, trainingsportalen, eenvoudige downloads, online coaching groepen, trainingsvideo’s, digitale producten, live evenement herhalingen… Verkoop je kennis als coach of adviseur. Start e-commerce als verkoper met een producten webshop.

Lees verder
 
#trots
0
+ klanten
#samenwerken
0
resellers
#resultaat
0
+ transacties
#tijdvliegt
0
jaar actief

Groeien door samenwerken

Met onze website en webshop software ondersteunen we ondernemers met groeiambities.

Wij geloven erin dat iedere ondernemer een eerlijke kans op de markt zou moeten krijgen. Groeien door samenwerken is onze missie. Met ons online ledenplatform hebben Winstmagneet klanten de mogelijkheid om elkaar te helpen en tevens ondersteuning te krijgen van onze coaches.

Onze producten zijn ontwikkeld op een centraal online platform waarmee het mogelijk wordt om onze klanten snel te laten groeien in hun markt. Door gebruik te maken van 1 platform kunnen we effectief verbeteringen doorvoeren om de resultaten van onze klanten te verbeteren.

We willen dat onze klanten marktleiders worden in hun werkgebied en bieden hen de kennis in het ledenplatform en twee producten om deze doelstelling te realiseren.

Wij hebben de visie dat groei niet een eenmalige actie is, maar een continu proces waarbij je als ondernemer met je bedrijf iedere dag een stapje beter wordt dan de vorige dag. Onze producten hebben daarom geen eenmalige (hoge) investering maar een maandelijkse investering. Hiermee worden grootse dingen ook toegankelijk voor de startende ondernemer.

Winstmagneet is opgericht en ontwikkeld door internet ondernemer Menno Bouma. Inmiddels werkt een klein hecht team maandelijks aan verbeteringen aan het platform en ondersteuning in het ledenplatform.

Bekijk onze producten en prijzen

Menno Bouma

Oprichter / Directeur

Als oprichter sta ik  volledig garant voor de werking van het Winstmagneet platform. Zelf gebruik ik voor al mijn websites tevens hetzelfde platform, waardoor het ook voor mij cruciaal is dat het systeem succes oplevert.