Winstmagneet Ledenclub

Jij als ondernemer bent het liefst met je ding bezig. Een website maken is daardoor best een klus en je kunt hulp goed gebruiken. Word lid van de Winstmagneet Club.

Groei als ondernemer

Groei als ondernemer

De Winstmagneet Ledenclub is een exclusieve community van Winstmagneet website en webshop gebruikers. 

De Ledenclub bestaat uit een online portaal met trainingen, een besloten Facebook groep en maandelijkse besloten seminars op kantoor.

Het doel van de ledenclub is om nieuwe kennis te vergaren over internet marketing en ondernemen via internet. Daarnaast is het een mogelijkheid om te netwerken, inspiratie op te doen en lekker te sparren met andere gebruikers.

Krijg marketing kennis

In de ledenclub en Facebook groep leer je technieken om nieuwe klanten via internet te krijgen.

Ondersteuning, 24/7

Krijg hulp in de Winstmagneet Ledenclub. Een besloten Facebook groep en online omgeving met ondernemers en coaches.

Winst en persoonlijke groei

Verdien meer met je website, maakt meer winst met je bedrijf en ervaar persoonlijke ontwikkeling als ondernemer.

Technische ondersteuning

Zit je met een technische vraag? Krijg antwoord in de community.

Feedback en Tips

Nieuw concept bedacht? Vraag om feedback van andere gebruikers.

Maandelijkse Seminars

Volg onze maandelijkse presentaties op kantoor en ga netwerken.

Uitdagingen

Iedere maand een nieuwe uitdaging. Doe mee en win eeuwige faam!

Geïnspireerd worden

Kijk wat anderen doen en raak geïnspireerd voor je eigen website.

Persoonlijke hulp

Heb je een hele specifieke vraag? We staan voor je klaar met een antwoord.

Koop een website die maandelijks beter wordt

Als ondernemer wil je groei. Constante groei in je winst en in je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt dit doel bereiken met een goede website die klanten voor je oplevert. We realiseren dit voor onze klanten door maandelijks te werken aan het Winstmagneet Platform. De verbeteringen die we doen worden automatisch geïmplementeerd in de websites en webshops van onze klanten. Je ervaart hierdoor constante groei van je website.

Updates, iedere maand

Je website wordt iedere maand beter door onze updates. Ervaar groei in het aantal aanvragen. Versla je concurrenten.

Ondersteuning, 24/7

Krijg hulp in de Winstmagneet Ledenclub. Een besloten Facebook groep en online omgeving met ondernemers en coaches.

Winst en persoonlijke groei

Verdien meer met je website, maakt meer winst met je bedrijf en ervaar persoonlijke ontwikkeling als ondernemer.

Volg de snelle ontwikkelingen op het web

Het internet en alle gerelateerde technische ontwikkelingen gaan met de snelheid van een raket. Wij begrijpen goed dat het voor jou als ondernemer onmogelijk is om van alle hypes, trends en ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Je bent liever bezig met je vak en met verkoop. Je hebt eigenlijk helemaal geen zin in technisch geneuzel en je wilt gewoon dat je website er goed uit ziet en iedere maand klanten oplevert.

Daarom hebben we het concept Winstmagneet ontwikkeld. Het is een website- en webshop systeem waarmee je volledig ontzorgd wordt van techniek en alleen maar met de inhoud en de verkoop bezig hoeft te zijn. Je krijgt een website die iedere maand beter wordt. Je wordt de ondernemer die steeds meer kennis krijgt.

Haal het beste uit je bedrijf naar boven

Haal het beste uit je bedrijf naar boven

Met een Winstmagneet Website of Webshop laat je bezoekers veel beter zien wat er in je bedrijf zit. Krijg een mooi online podium dat de trots en kwaliteit van je bedrijf uitstraalt. Ervaar groei als ondernemer.

Coach of trainer

Is je product het verkopen van je kennis om mensen te helpen? Met een Winstmagneet Webshop kun je online trainingen verkopen ter aanvulling op je dienstverlening.

Start nu!

Lokale ondernemer

Met een Winstmagneet Website of Webshop weten potentiële klanten in je regio je veel beter te vinden. Kom in contact met nieuwe klanten die niet van je bestaan af wisten.

Start nu!

Sportschool

Als sportschool kun je met een Winstmagneet Webshop online trainingen maken en verkopen voor je leden. Daarnaast kun je fitness artikelen online verkopen.

Start nu!

Productiebedrijf

Fabriceert je bedrijf producten voor verkopers of andere bedrijven? Met een Winstmagneet Website wordt je bedrijf beter vindbaar voor nieuwe verkooppartners.

Start nu!

Horecaondernemer

Met een Winstmagneet Website wordt je restaurant, hotel of snackbar goed vindbaar voor potentiële klanten die via Google plaats gerelateerde zoekopdrachten doen.

Start nu!

Financiële diensten

Ondersteun je klanten met verzekeringen, beleggingen, hypotheken, sparen of pensioenen? Met een Winstmagneet Website krijg je nieuwe klanten uit je directe omgeving.

Start nu!

Word lid van de Winstmagneet Ledenclub

Met je aanschaf van een Winstmagneet Website of Webshop krijg je toegang tot onze exclusieve ledenclub. Iedere week hebben we een vraag en antwoord webinar en iedere maand hebben we een klein event bij ons op kantoor waar je gratis toegang tot krijgt. Je kunt vragen stellen en tevens netwerken met andere klanten.