Ervaringen

Lees wat klanten vinden van hun Winstmagneet Website of Webshop.

BKF.nl

Al meer dan 40 jaar is BKF een bekende naam in noord – en midden Nederland als het gaat om het uitvoeren van hijswerkzaamheden en transporten. Wij volgen de ontwikkelingen in onze branche op de voet en het is dus belangrijk dat onze website daarbij aansluit. Begin 2013 hebben we Menno van Winstmagneet gevraagd om voor ons een nieuwe website te maken. Met verfrissend enthousiasme en goede ideeën heeft hij een fraaie site gemaakt. Wij kunnen zelf eenvoudig content toevoegen en aanpassen. Daarnaast komt Menno regelmatig met adviezen om onze vindbaarheid te vergroten, de uitstraling beter te maken of om nieuwe mogelijkheden toe te voegen. Door de korte lijnen is het contact snel en informeel.

Els van Woensel, BKF.nl

Groeiteam.com

Een kleine 6 maanden later, we hebben een nieuwe website, een nieuwe naam, GroeiTeam, en we zijn nu bezig met de verdere inrichting van sociale media. Waarbij Menno nog steeds ondersteunend is. In deze 6 maanden heb ik Menno leren kennen als een zeer kundig professional op het gebied van internet, Google en website technieken. Het samenspel tussen mij en Menno ervaar ik als prettig. Door Menno heb ik veel nieuwe technieken op het gebeid van aanpassingen en beheer van de website geleerd.

Rob van der Wel, Groeiteam.com

Optiekpeter.nl

Menno is een gedreven vakman die zelfs buiten de gebruikelijke werkuren voor je klaar staat! Betrokken, met een goed inlevingsvermogen en praktijk gericht, denkt Menno altijd met je mee. Zeer tevreden over zijn inzet en, hoewel ik Menno soms even aan mijn persoonlijke deadline moet herinneren, zijn alle opdrachten perfect uitgevoerd. Klasse!

Peter Spoelstra, Optiekpeter.nl

Vlagsma.nl

“De samenwerking met Menno is prettig en in een informele sfeer. Hij heeft veel kennis van zaken en ondersteunt mij prima bij het inrichten van de webwinkel. Daarnaast komt Menno met creatieve ideeën en blijft hij altijd meedenken in het verder uitbouwen van de site. Ik zou Menno daarom aanbevelen bij collega ondernemers. Hij is voor ons een belangrijke schakel om de webwinkel tot een succes te maken.

Wim Vlagsma, Vlagsma.nl